Kontaktpersoner

Marius Viken

Styret i Norsk Vinkelnerforening ledes av president Heini Petersen. Hovedkontakt for henvendelser til foreningen som ikke gjelder medlemskap og annonsering, er visepresident Liora Levi.

Bakerst fra venstre Rossen Hristov, Emil Heimdal, Heini Petersen, Svein Lindin. Foran fra venstre Heidi Iren Hansen, Liora Levi, Henrik Dahl Jahnsen, Tore K. Lie, Trine Wiik-Lehmann og Emelie Lindwall. Foto: Marius Viken

Kontakt oss gjerne

Hovedkontakt: Visepresident Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207
Adresse: Norsk Vinkelnerforening, Hertzbergsgate 4A 0360 Oslo
Org nr 990 473 145

Alle fakturaer til foreningen bes sendt til:  faktura@vinkelner.no mrk kontaktperson / referanse

Medlemspørsmål kan rettes til: medlem@vinkelner.no  Leses og besvares fortløpende

President Heini Petersen E-post Mobil: +47 415 09 770
Heini har sittet som president i en årrekke og har i løpet av denne tiden opparbeidet et godt forhold til ASI hvor han ofte blir spurt om å stille som dommer i de store internasjonale konkurransene. Samarbeid over landegrensene er viktig og en stor del av presidentens oppgave. Sommeren 2017 åpner Heini sin egen restaurant på nedre Grünerløkka i Oslo. 

Visepresident Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207
Liora legger seg opp i det meste og har en mening om mye. Ansvarsområdet innebærer å avlaste Svein med oppdateringer på sosiale media, være Norges representant på internasjonale arrangementer når Heini ikke har mulighet til å delta og å arrangere smakinger og eventer for vinkelnerne. Jobben som vinskribent og foredragsholder er levebrødet.

Styremedlem Svein Lindin E-post Mobil +47 478 74 083
Svein er "gadget-mannen" og det han ikke fikser er ikke verdt å bry seg om. Han styrer Riedel Rent og sørger for at alle foreningens glassbehov er dekket til enhver tid. Ellers er han ansvarlig for nettsidene og sosiale medier. Svein er vinjournalist og foredragsholder i hverdagen. 

Styremedlem: Henrik Dahl Jahnsen E-post Mobil: +47 481 09 908
Henrik er konkurrenten i styret og har brukt mye av tiden på å trene til både nasjonale og internasjonale konkurranser. Han er hovedansvarlig for kontakten med foreningens medlemmer. Er til daglig å finne i Kristiansand og omegn som vinkelner, kokk, servitør og daglig leder på Bølgen og Moi sine restauranter. 

Styremedlem: Heidi Iren Hansen E-post Mobil: +47 975 04 410
Vår egen MW-student. Heidi er den fødte organisatoren og har som primæroppgave å organisere utførelsen av NM og Sommelierens dag, med god hjelp av resten av styret. Ellers er hun vinansvarlig hos Kulinarisk Akademi og holder både kurs for konsumenter og undervisning for blivende vinkelnere. På fritiden er nesen klistret til studiebøkene eller vinglasset.

Styremedlem: Emil Heimdal E-post Mobil: +47 932 22 827
Emil har vært et aktivt medlem i foreningen i en årrekke og uten hans effektive hjelpende hånd under NM hadde de andre styremedlemmene nok svettet atskillig mer. Nå er han medlem av styret og sørger for at også vestlandet blir godt representert. Det satses nå på flere smakinger for medlemmene i hans hjemby Stavanger. Også Emil er restauratør og skal åpne ny restaurant i løpet av 2017.

Styremedlem: Rossen Hristov E-post Mobil: +47 450 85 165
Rossen er finansminister og styrer foreningens økonomiske midler og regnskap med jernhånd. I tillegg kommer han med gode innspill til effektivisering og kostnadsbesparelser som i fremtiden vil gi foreningen større frihet til å bruke mer penger på vinkelnere fremfor regnskapsførere. Han er daglig leder på Strand Restaurant. 

Styremedlem Vara Emelie Lindwall E-post Mobil: +47 450 53 786
Emelie jobber som daglig leder på Trattoria Populare på nedre Grünerløkka, men er like entusiastisk når det kommer til viner fra andre land enn støvle-landet.


Styremedlem Vara Tore K. Lie E-post Mobil: +47 901 62 007
Tore Kristian er opprinnelig konditor, men også sommelier og bruker sin vinkunnskap og kompetanse på Restaurant Arakataka i sentrum av Oslo. 


Sekretær: Trine Wiik-Lehmann E-post Mobil: +47 951 89 912
Trine er presidentens høyre hånd og regjerer styremøtene med et strikt regime om å holde seg til sakslisten, som hun forøvrig setter sammen og referer fra. Med sommeliergrad både i vin og øl har Trine flere ben å stå på i sin egen karriere som foredragsholder og eventarrangør. 


Offisiell husfotograf 2016-2018

Sune Eriksen
www.sune.no

 
Tips en venn Skriv ut

Grand Cru Partners

Premier Cru Partners

Cru Partners