Medlemsfordeler

Norsk Vinkelnerforening tilbyr sine medlemmer en unik mulighet til å ta vare på kunnskapen etter utdannelsen som vinkelner. Meld deg inn i dag

Svein Lindin 47874083

Aperitif - Tilsendt hjem i posten - Verdi 798.-

Papirutgaven av Apéritif utgis av Apéritif AS og er fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Gies ut med  10 nummer i året. Her kan du lese og holde deg oppdatert om vinens verden.

Invitasjoner til smakinger

Våre medlemmer er sentrale når viktige vinmesser skal arrangeres i Norge, gjennom våre samarbeidspartnere og andre sendes ut spesialinvitasjoner som gjør medlemskapet som en svært billig måte å holde seg oppdart om årganger og produsenter. Det er ikke uvanlig å kunne smake hundrevis av viner på de store messene. 

Nettbutikk

Norsk Vinkelnerforeing har som mål i 2014 å kunne tilby nøye utvalgte produkter til sine medlemmer.  Vi nevner kort smakesett fra Riedel, spesialkoffert for å bære glass fra Riedel, Durand Vinopptrekker,  Forkle med foreningens logo og selvfølgelig vinkelnernålen.

Nettverksbygging - Tilgjengelig for deg

I alle bransjer er nettverksbygging viktig for din karriere som vinkelner. Vinkelnermiljøet i Norge er kjent for å ha en inkluderende holdning ovenfor nye og gamle medlemmer. Foreningen styres av medlemmene under eget årsmøtet som gir det sittende styret arbeidsoppgaver for å fremme vinkelneryrket i Norge og utlandet. Åpenhet og ryddighet er viktige elementer i dette arbeidet. Fra starten i 1991 har alle kjente vinpersonligheter i Norge vært eller er medlem i foreningen. Se hvem som er medlem nå

Tips en venn Skriv ut

Grand Cru Partners

Premier Cru Partners

Cru Partners