Det lønner seg å være medlem i NVF!

I samarbeid med våre partnere streber Norsk Vinkelnerforening etter å til en hvert tid tilby deg eksklusive fordeler og gode rabatter på varer som er relatert til vinkelner-yrket.

Velkomstgave – er du helt nytt medlem av foreningen og melder deg inn vanker det en hyggelig overraskelse. Velkomstgaven for innmelding i januar og februar 2018 er et lekkert sett med 2 kaffeglass fra Nespresso. (verdi kr. 295,-)

Noble Rot Magazine – Fast for alle medlemmer er det spennende internasjonale vinmagasinet Noble Rot (verdi kr. 550,-) som sendes til din hjemmeadresse 3 ganger årlig. Merk: For å motta alle 3 utgaver bør du melde deg inn i foreningen på begynnelsen av året da publiserte utgaver ikke ettersendes. Det er viktig at vi til enhver tid har din oppdaterte adresse, har du flyttet nylig? Oppdater din nye adresse her.

Apéritif – også det nasjonale bransjebladet Apéritif tilbys alle vinkelnere med 8 årlige utgaver. Her har NVF sin egen side som kun omhandler vinkelnere.

Vinkoffert – NVF har et ekslusivt samarbeid med VinGardeValise som selger flotte vinkofferter hvor du selv avgjør om du fyller opp kun med vinflasker eller velger å ha med litt bagasje i tillegg. Prisene under er spesialpriser til medlemmer av NVF hvor frakt er inkludert. Ønsker du å bestille gjøres dette direkte via hjemmesiden til VinGardeValise med en rabattkode du får av NVF.

Kofferten kommer i 2 størrelser og ulike farger:
Petite tar opptil 8 flasker – € 229,-
Grande tar opptil 12 flasker – € 269,-
Prisene er inkludert frakt til Norge, men moms og fortolling tilkommer.

Er du interessert så ta kontakt med oss for din rabattkode her.

Supersmakinger – flere ganger årlig inviterer NVF store vinpersonligheter fra inn- og utland til å holde spennende masterclasser med viner man garantert ikke får tak i her til lands, eller i utlandet for den saks skyld. Disse smakingene organiseres eksklusivt for foreningens medlemmer.

Filmkvelder – kun medlemmer av foreningen, samt sommelier studenter får delta på disse sammenkomstene. Her ser vi vinrelatert film mens vi koser oss med popcorn og får smake viner som følger filmens tema. Det organiseres også vin-Kahoot med fine premier til vinnerne. Dette er også en unik mulighet til å «mingle» med likesinnede og knytte nye kontakter i bransjen. Filmkveldene er allerede etablert i Oslo og Stavanger og i 2018 vil fokuset også ligge på å få til dette i flere store byer.

Instaquiz – hver måned legges det ut en quiz på NVFs Instagram hvor vinneren premieres enten med vin relatert til quizen, eller annen relevant premie dersom quizen ikke omhandler vin, men andre vinkelner-tema. Følger du oss ikke på Instagram ennå? @norwegiansommelierassociation

Førsteprioritet – en rekke arrangementer, både NVFs egne samt våre partneres messer og andre aktiviteter, tilbyr våre medlemmer førsteprioritet til eksklusive masterclasser.

Eksklusive tilbud – i samarbeid med våre partnere har vi jevnlig tilbud på ting som enhver vinkelner bør ha. Eksempelvis Coravin, vinglass, karafler, kaffe, kaffeutstyr etc. Følg med på våre Instagram- og Facebook-kontoer. Følger du oss ikke på Facebook ennå? Til vår FB-side

Ja, da er det vel bare å melde seg på da?

Envelope
User
Phone
Push-pin

Medlemskapet fornyes automatisk med årlig trekk hvert år inntil du sier det opp.
Ønsker du å si opp ditt medlemskap ta kontakt på epost.

Har du behov for å betale med faktura kan du betale her.