Britannia søker sommelier!

Speilsalen søker en ung og sulten Sommelier til å bli med på eventyret her på Britannia.
Britannia Hotel gjenåpnet 1.april 2019 etter tre års oppussing for å tre inn den moderne tid, med internasjonal luksus og kvalitet fra gulv til tak.
Kjøkkenet styres med stødig hånd av ingen ringere enn Christopher William Davidsen, Bocuse d’ Argent 2017 og Global Chef 2013
Med seg på laget har han 4 ganger Norgesmester for Vinkelnere; Henrik Dahl Jahnsen, Head Sommelier
Sammen ønsker de å skape minneverdige opplevelser med perfekt samspill mellom mat og vin.

Vi er stolte over å være et av kun to hoteller i Norge som møter de strenge kravene til The Leading Hotels of the World
Som en del av et gjennomgående fokus på kvalitet har vi bygget en rikholdig vinkjeller hvor det finnes gode muligheter for å servere både sjeldne godbiter og mer moderne og spennende dråper.
Kvalitet gjennomsyrer alt vi gjør, og ikke minst her i Speilsalen.
Vi er en moderne gourmetrestaurant med valg mellom 6- og 10-retters meny. Vinmenyene våre holder høy kvalitet og utvikler seg i takt med vår utrettelige søken etter den neste fantastiske smakskombinasjonen.
Kjellerlisten er selvfølgelig også tilgjengelig, og mange av stamgjester benytter seg flittig av denne.

For mer informasjon om betingelser eller andre spørsmål om stillingen, ta kontakt med Ida Dønheim, Restaurant Director
[email protected]