Få en fordypning i sensorikk og vinkjemi
Beverage Academy inviterer til en helg med fordypning i to spennende temaer:
Sensorikk og vinkjemi.
Beverage Academy jobber for en økt forståelse av våre fagområder innenfor drikkevarene. Mottoet er vitenskap på et matnyttig nivå. Første steg på veien er å gi en bedre forståelse av hva smak og lukt egentlig er, og hvordan sansene våre virker i samspill. Det neste steget blir å gi en bedre forståelse av de kjemiske begrepene vi omgir oss med, men kanskje ikke helt forstår.
Lørdag 12. oktober er det heldagskurs med praktiske øvelser ledet av lege og sommelier Jan-Henrik Opsahl.
Søndag 13. oktober er det heldagskurs med praktiske øvelser, ledet av Dr. Erik Fooladi, kjemiker og førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda.
Det er mulig å melde seg på begge dagene eller kun et av kursene. Se link for mer informasjon og påmelding.
http://beverageacademy.no/masterclass_sensorikk.html
http://beverageacademy.no/masterclass_kjemi.html
Forkunnskaper
Kurset retter seg mot de yrkesgruppene Beverage Academy utdanner – men alle som arbeider med, eller er interessert i smak vil ha utbyttet av kursene.