Få en fordypning i sensorikk og vinkjemi

Beverage Academy inviterer til en helg med fordypning i to spennende temaer:
Sensorikk og vinkjemi. 

Beverage Academy jobber for en økt forståelse av våre fagområder innenfor drikkevarene. Mottoet er vitenskap på et matnyttig nivå. Første steg på veien er å gi en bedre forståelse av hva smak og lukt egentlig er, og hvordan sansene våre virker i samspill. Det neste steget blir å gi en bedre forståelse av de kjemiske begrepene vi omgir oss med, men kanskje ikke helt forstår.

Lørdag 12. oktober er det heldagskurs med praktiske øvelser ledet av lege og sommelier Jan-Henrik Opsahl.

Søndag 13. oktober er det heldagskurs med praktiske øvelser, ledet av Dr. Erik Fooladi, kjemiker og førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda.

Det er mulig å melde seg på begge dagene eller kun et av kursene. Se link for mer informasjon og påmelding. 

http://beverageacademy.no/masterclass_sensorikk.html

http://beverageacademy.no/masterclass_kjemi.html

Forkunnskaper
Kurset retter seg mot de yrkesgruppene Beverage Academy utdanner – men alle som arbeider med, eller er interessert i smak vil ha utbyttet av kursene.