Treningsplattform for vinkelnere

Landslaget 2016 -2017

Om Norsk Vinkelnerlandslag

Norge vil bli bedre sammen! Vinkelnerforeningen i Norge ønsker å fremme vinkelnere som har som mål å vinne titler i nasjonale, nordiske og internasjonale konkurranser.

Treningsplattformen landslaget er stedet hvor vinkelnere samles for å lære, yte og  bli evaluert. Formålet er å bli bedre sammen.  «Å skape en trygg og forutsigbarbar  plattform for trening er svært viktig for landslagets medlemmer, vinkelnerforeningen og dens samarbeidspartnere», sier president Heini Petersen i Vinkelnerforeningen

Norge har hevdet seg i mange år i konkurranser, og det er alltid vinkelneren som stiller som kandidat som forplikter seg til å studere og nok tid til å bli best. Treningsplattformen innebærer å bli evaluert av sine egne på godt og vondt.  Deltagerne blir målt både på tid, kunnskap og fremføring . Alt for å bli bedre, steg for steg.

Stjernelag hjelper til
Norsk Vinkelnerforening  har et stjernelag  som tilrettelegger for treningsplattformen som ytes til vinkelnere på landslaget.   Målet for dem er å formidle egne kunnskaper som deltagere og dommere til nye talenter i Norge.  Alle samlinger holdes på Kulinarisk Akademi.

Knut Espen Misje  – Landslagets leder
Knut Espen har jobbet med utviklingen av landets fremste utdanningstilbud innen vin de siste 14 årene og var i 8 år ansvarlig for vintilbudene på Gastronomisk Institutt. Dette innbefattet undervisning for landets vinkelnerstudenter, Kjøkken- og restaurantledelse ved Norsk Hotelhøgskole, Vinmonopolets mat- og vin utdanning og den internasjonalt anerkjente vinskolen Wine and Spirit Education Trust (WSET).

Heidi Iren Hansen  – Master of Wine student
Heidi jobber som vinansvarlig på Kulinarisk Akademi og har konkurrert både i NM og Nordisk med gode plasseringer. Hun er andre-års student på Master of Wine studiet og er med og tilrettelegger for treningen på Kulinarisk Akademi.

Medlemmer Landslaget 2016 -2017

Aleksander Iversen
Henrik Dahl Jahnsen
Francesco Marzola
Simon Zimmermann

Vil du være med på landslaget?

Om du vil være med på landslaget er døren åpen for flere utøvere.  Har du et ønske om å  lære mer, delta på samlinger og bruke tid på å bli bedre hører vi gjerne fra deg! Ta kontakt med Knut Espen Misje mobil 97181818 eller epost