Fra venstre: Emelie Lindwall, Henrik Dahl Jahnsen, Rossen Hristov, Tore Carlsson, Svein Lindin, Trine Wiik-Lehmann og Liora Levi. Foto: Kristian Jøraandstad

Styret i Norsk Vinkelnerforening ledes av president Liora Levi. Hun er hovedkontakt for henvendelser til foreningen som ikke gjelder medlemskap og annonsering.


Kontakt oss gjerne

Hovedkontakt: President Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207

Adresse: Norsk Vinkelnerforening, Schøningsgate 26a, 0362 Oslo
Org nr 990 473 145

Alle fakturaer til foreningen bes sendt til:  [email protected] mrk kontaktperson / referanse

Medlemspørsmål kan rettes til: [email protected]  Leses og besvares fortløpende.

President Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207
I tillegg til vervet som president i NVF er Liora også PR og kommunikasjonsansvarlig i ASI (den internasjonale vinkelnerforeningen) og hun representerer Norge på internasjonale arrangementer. Hun legger seg opp i det meste og har en mening om mye og fungerer som avlaster for Svein på nett og sosiale medier. Jobben som vinskribent og foredragsholder er levebrødet.

Visepresident: Trine Wiik-LehmannE-post Mobil: +47 951 89 912
Trine er presidentens høyre hånd og regjerer styremøtene med et strikt regime om å holde seg til sakslisten, som hun forøvrig setter sammen og referer fra. Med sommeliergrad både i vin og øl har Trine flere ben å stå på i sin egen karriere som foredragsholder og eventarrangør.

Styremedlem Svein Vinofil Lindin E-post Mobil +47 478 74 083

Svein er «gadget-mannen» og det han ikke fikser er ikke verdt å bry seg om. Han arbeider til daglig som vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Ellers er han ansvarlig for nettsidene og er NVFs offisielle husfotograf.

Styremedlem: Henrik Dahl Jahnsen E-post Mobil: +47 481 09 908
Henrik er konkurrenten i styret og har brukt mye av tiden på å trene til både nasjonale og internasjonale konkurranser. Han er hovedansvarlig for kontakten med foreningens medlemmer. Er til daglig å finne i Kristiansand og omegn som vinkelner, kokk, servitør og daglig leder på Bølgen og Moi sine restauranter.

Styremedlem: Tore Saegrov Carlsson E-post Mobil: +47 451 95 624
Tore er arrangementsansvarlig og står for planlegging og gjennomføring for NVFs større arrangementer som NM, Sommelierens dag og Nordisk vinkelnermesterskap. Han jobber til daglig for Nordic Choice.

Styremedlem: Rossen Hristov E-post Mobil: +47 450 85 165
Rossen er finansminister og styrer foreningens økonomiske midler og regnskap med jernhånd. I tillegg kommer han med gode innspill til effektivisering og kostnadsbesparelser som i fremtiden vil gi foreningen større frihet til å bruke mer penger på vinkelnere fremfor regnskapsførere. Han studerer i dag regnskapsføring og jobber ekstra på Vintage Kitchen.

Styremedlem: Signe Jensen E-post Mobil: +47
Signe holder til på Tjøme og har lang erfaring fra fine dining på blant annet Egge Gård. Hun har vært medlem i NVF siden hun ble vinkelner for 10 år siden. 

Styremedlem Emelie Lindwall E-post Mobil: +47 450 53 786
Emelie jobber som daglig leder og sommelier på restaurant Nemesis på Youngstorget, hvor vodka og kaviar er starten på ethvert suksessfullt måltid.

Styremedlem Vara Terje Christensen E-post Mobil: +47 452 16 343
Terje er food & beverage manager på Thon Hotel Rosenkrantz og har lang fartstid fra bransjen med bakgrunn fra Continental, Bagatelle og Color Line.

Styremedlem Vara Espen Nersveen E-post Mobil: +47 926 12 329
Espen gikk ut som beste elev på Kulinarisk Akademi i 2018 og har bransje-bakgrunn fra Gastronaut. Han står bak bloggen Heia Mat og den nye freshe konseptet til W.B. Samson.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.