Bak fra venstre: E. Heimdal, S. Lindin, R. Hristov, E. Lindwall. Foran fra venstre: L. Levi, T. Wiik-Lehmann. Ikke tilstede: T. Carlsson, S. Olsen, H. Petersen. Foto: Marius Viken

Styret i Norsk Vinkelnerforening ledes av president Liora Levi. Hun er hovedkontakt for henvendelser til foreningen som ikke gjelder medlemskap og annonsering.


Kontakt oss gjerne

Hovedkontakt: President Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207

Adresse: Norsk Vinkelnerforening, Schøningsgate 26a, 0362 Oslo
Org nr 990 473 145

Alle fakturaer til foreningen bes sendt til:  [email protected] mrk kontaktperson / referanse

Medlemspørsmål kan rettes til: [email protected]  Leses og besvares fortløpende

President Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207
I tillegg til vervet som president i NVF er Liora også PR og kommunikasjonsansvarlig i ASI (den internasjonale vinkelnerforeningen) og hun representerer Norge på internasjonale arrangementer. Hun legger seg opp i det meste og har en mening om mye og fungerer som avlaster for Svein på nett og sosiale medier. Jobben som vinskribent og foredragsholder er levebrødet.

Visepresident: Trine Wiik-Lehmann E-post Mobil: +47 951 89 912
Trine er presidentens høyre hånd og regjerer styremøtene med et strikt regime om å holde seg til sakslisten, som hun forøvrig setter sammen og referer fra. Med sommeliergrad både i vin og øl har Trine flere ben å stå på i sin egen karriere som foredragsholder og eventarrangør.

Styremedlem Svein Vinofil Lindin E-post Mobil +47 478 74 083

Svein er «gadget-mannen» og det han ikke fikser er ikke verdt å bry seg om. Han arbeider til daglig som vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Ellers er han ansvarlig for nettsidene og sosiale medier.

Styremedlem: Henrik Dahl Jahnsen E-post Mobil: +47 481 09 908
Henrik er konkurrenten i styret og har brukt mye av tiden på å trene til både nasjonale og internasjonale konkurranser. Han er hovedansvarlig for kontakten med foreningens medlemmer. Er til daglig å finne i Kristiansand og omegn som vinkelner, kokk, servitør og daglig leder på Bølgen og Moi sine restauranter.

Styremedlem: Tore Saegrov Carlsson E-post Mobil: +47 451 95 624
Tore er arrangementsansvarlig og står for planlegging og gjennomføring for NVFs større arrangementer som NM, Sommelierens dag og Nordisk vinkelnermesterskap. Han jobber til daglig for Nordic Choice.

Styremedlem: Emil Heimdal E-post Mobil: +47 932 22 827
Emil har vært et aktivt medlem i foreningen i en årrekke og uten hans effektive hjelpende hånd under NM hadde de andre styremedlemmene nok svettet atskillig mer. Nå er han medlem av styret og sørger for at også vestlandet blir godt representert. Det satses nå på flere smakinger for medlemmene i hans hjemby Stavanger. Også Emil er restauratør og skal åpne ny restaurant i løpet av 2017.

Styremedlem: Rossen Hristov E-post Mobil: +47 450 85 165
Rossen er finansminister og styrer foreningens økonomiske midler og regnskap med jernhånd. I tillegg kommer han med gode innspill til effektivisering og kostnadsbesparelser som i fremtiden vil gi foreningen større frihet til å bruke mer penger på vinkelnere fremfor regnskapsførere. Han er daglig leder på Strand Restaurant.

Styremedlem Emelie Lindwall E-post Mobil: +47 450 53 786
Emelie jobber som daglig leder på nyåpnede restaurant Nemesis på Youngstorget, hvor vodka og kaviar er starten på ethvert suksessfullt måltid.

Styremedlem Vara Heini Petersen E-post Mobil: +47 415 09 770
Heini har tidligere sittet både som visepresident og president i en årrekke og har i løpet av denne tiden opparbeidet et godt forhold til ASI hvor han ofte blir spurt om å stille som dommer i de store internasjonale konkurransene. Han holder til daglig til i sin egen restaurant, Vintage Kitchen på nedre Grünerløkka i Oslo.

Styremedlem Vara Stian B. Olsen E-post Mobil: +47 917 19 228
Stian er NVFs utsendte i Trondheim og har i mange år hjulpet foreningen under NM med den praktiske organiseringen av arrangementet. Han vil øke foreningens synlighet i andre deler av Norge ved hjelp av arrangementer og smakinger.

 

Offisiell husfotograf 2016-2018

Sune Eriksen
www.sune.no