Norsk

Vinkelnerforening

Medlemsfordeler

Det lønner seg å være medlem i NVF!

I samarbeid med våre partnere streber Norsk Vinkelnerforening etter å til en hvert tid tilby deg eksklusive fordeler og gode rabatter på varer som er relatert til vinkelner-yrket.

Er du vinkelnerstudent finner du medlemsfordelene du kan dra nytte av nederst på siden.

Noble Rot Magazine – Fast for alle medlemmer er det spennende internasjonale vinmagasinet Noble Rot (verdi kr. 640,-) som sendes til din hjemmeadresse 3 ganger årlig. Merk: For å motta alle 3 utgaver bør du melde deg inn i foreningen på begynnelsen av året da publiserte utgaver ikke ettersendes. Det er viktig at vi til enhver tid har din oppdaterte adresse.

Apéritif – også det nasjonale bransjebladet Apéritif tilbys alle vinkelnere med 8 årlige utgaver. Her har NVF sin egen side som kun omhandler vinkelnere.

Instagram – Følger du oss ikke på Instagram ennå @norskvinkelnerforening? Da kan du gå glipp av en rekke nyheter samt flotte premier når vi har konkurranser.

Supersmakinger – flere ganger årlig inviterer NVF store vinpersonligheter fra inn- og utland til å holde spennende masterclasser med viner man vanskelig får tak i her til lands, eller i utlandet for den saks skyld. Disse smakingene organiseres eksklusivt for foreningens medlemmer.

Filmkvelder – kun medlemmer av foreningen, samt sommelier-studenter får delta på disse sammenkomstene. Her ser vi vinrelatert film mens vi koser oss med popcorn og vin relatert til det vi ser. Det organiseres i blant også vin-Kahoot med fine premier til vinnerne. Dette er en unik mulighet til å mingle med likesinnede og knytte nye kontakter i bransjen. Filmkveldene er allerede etablert i Oslo, Stavanger og Trondheim.

Førsteprioritet – en rekke arrangementer, både NVFs egne samt våre partneres messer og andre aktiviteter, tilbyr våre medlemmer førsteprioritet til eksklusive masterclasser.

Eksklusive tilbud – i samarbeid med våre partnere har vi jevnlig tilbud på ting som enhver vinkelner bør ha. Eksempelvis vinglass, karafler, kaffe, kaffeutstyr etc. Følg med på våre Instagram- og Facebook-kontoer. Følger du oss ikke på Facebook ennå? Til vår FB-side

Medlemskapet fornyes automatisk med årlig trekk hvert år inntil du sier det opp.

Iht regler om personvern informeres det om følgende:
– Som medlem i NVF mottar man medlemsbladet Noble Rot i posten, dette sendes fra tredjepart i England. Tredjeparten bruker ikke dine personopplysninger til annet enn denne utsendelsen som foregår tre ganger årlig.

– NVF har sin medlemsliste liggende offentlig på nettsiden, her står kun ditt navn, ingen andre opplysninger. Det er mulig å være medlem uten å få navnet sitt publisert.

Ønsker du å si opp ditt medlemskap ta kontakt på epost.

For vinkelnerstudentene

Norsk Vinkelnerforening gir alle sommelierstudenter ved skolene NSU, BA, og KA tilgang til utvalgte medlems-fordeler den perioden de studerer.

– Invitasjon til smakinger, filmkvelder, NM, Sommelierens Dag, NM-middag

– Mulighet til å delta på uformell og lærerik blindsmakingstrening vår og høst (kun for studenter)

– Delta på utvalgte masterclasser i regi av foreningen

– Benytte seg av utvalgte tilbud fra NVFs partnere

– Nyhetsbrev om vinmesser

Nyutdannede vinkelnere som ønsker å bil fullverdige medlemmer av foreningen samme år som bestått eksamen kan bli det ved å betale medlemsavgiften. Medlemskontingenten belastes for 12 måneder av gangen fra dagen man melder seg inn.