Norsk

Vinkelnerforening

Kontakt oss

FAKTURA

Alle fakturaer til foreningen bes sendes som EHF om mulig, ellers til: faktura@vinkelner.no
mrk kontaktperson / referanse

ADRESSE

Norsk Vinkelnerforening
Rosenborggata 15D
0356 Oslo

SPØRSMÅL OM MEDLEMSKAP

medlem@vinkelner.no
Leses og besvares fortløpende.

KONTAKTPERSONER

President Liora Levi ( frem til 3.mars)
E-post: liora(@)vinkelner.no Mobil: (+47) 41274207
Styret i Norsk Vinkelnerforening ledes av president Liora Levi. Hun er hovedkontakt for henvendelser til foreningen som ikke gjelder medlemskap og annonsering.

Visepresident Signe Jensen
E-post: signe(@)vinkelner.no Mobil: (+47) 45123516
Kort om: Signe er presidentens høyre hånd og regjerer styremøtene med et strikt regime om å holde seg til sakslisten. Signe holder til på Tjøme og har lang erfaring fra fine dining på blant annet Engø Gård. Hun har hevet standaren på foreningenes sosiale media kanaler til uventede høyder og har vært et trofast medlem i NVF siden hun ble vinkelner for mer enn et tiår siden. Til daglig driver hun Pour by Signe på Tjøme med alskens delikatesser og gode viner. 

Økonomiansvarlig Morten Båtbukt
E-post: morten(@)vinkelner.no Mobil: (+47 ) 92420597
Kort om: Morten styrer foreningens økonomi med jernhånd og sørger for et ryddig og gjennomtenkt budsjett med medlemmenes beste i tankene.

Medlemsansvarlig Henrik Dahl Jahnsen
E-post: henrik(@)vinkelner.no Mobil: (+47) 48109908
Kort om: Henrik er hovedansvarlig for kontakten med foreningens medlemmer. Er til daglig å finne i Toldboden i Trondheim som daglig leder og vinguru.

Svein Vinofil Lindin
E-post: svein(@)vinkelner.no Mobil: (+47 ) 47874083
Kort om: Svein er «gadget-mannen» og det han ikke fikser er ikke verdt å bry seg om. Han arbeider til daglig som foredragsholder, vinjournalist og redaktør i Vinofil.no. Ellers er han ansvarlig for nettsidene og er NVFs offisielle «McGyver». Svein er offisiell BMW Motorrad ambassadør i Norge. Styremedlem siden 2010.

STYREMEDLEMMER

Torill Renaa
E-post: torill(@)vinkelner.no Mobil: (+47 ) 47874083
Kort om: Torill er en del av styret som holder til i Stavanger, og ja, hun er den berømte Re-naa Torill. Hun sjonglerer 2-stjerners restaurant med alle andre spisesteder i Sirkus Renaa driver, samt styreverv i NVF.

Agnieszka Kropinska
E-post: agnieszka(@)vinkelner.no Mobil: (+47 ) 94114879
Kort om: Agnieszka holder til i Bergen og er ansvarlig for utsendelse av nyhetsbrev både fra våre partnere og andre som ønsker å sende ut markedsmateriell via foreningen. Hun bidrar ofte til arrangementer foreningen organiserer i Bergen.